Home Novel Cinta Hatiku Not For Sale
Hatiku Not For Sale
Batiah Hadi
23/5/2015 22:35:39
388,104
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Beli Sekarang
Sinopsis
SINOPSIS

      Hasef Irfan bagaikan wira buat Zahra Rais apabila lelaki itu membelinya dan melepaskan Zahra dari kancah maksiat dan deraan ayahnya. Namun disebabkan oleh satu prasangka, Hasef memaksa Zahra merahsiakan perkahwinan mereka dan melayan Zahra seperti orang gaji.

     Hasef pening apabila ibubapanya yang berkunjung sukakan Zahra. Bila mereka tahu gadis cemerlang dalam bidang akademik itu terpaksa bekerja kerana kemiskinan, mereka memaksa Hasef melepaskan Zahra melanjutkan pelajaran dan mula menganggap Zahra sebagai anak angkat. Di situ bermulanya masalah Hasef dan Zahra.

     

Previous: Bab 5
Next: Bab 6

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.