Home Novel Kisah Hidup Opahku
Opahku
Farid Yang
21/10/2020 09:38:09
1,241
Kategori: Novel
Genre: Kisah Hidup
Prakata

Prakata

Terimakasih diucapkan kepada Jamaliah, opah. Terima kasih atas kasih sayang yangdicurahkan kepadaku. 24 tahun hidup, banyak pelajaran dan pengajaran yang Faridperolehi. Ketika Farid berada di bawah, Farid terdengar laungan opah untukbangkit kembali. Ketika Farid berada di dalam kegelapan, tangan opahlah yangmula menghulur. Terima kasih kerana benarkan Farid merasa kasih sayang seorangopah. Kasih sayang yang tak semua orang dapat rasa. Semoga roh opah tenang disana. Amin.

 

Kemungkinanada pembaca yang akan kurang selesa dengan penggunaan kosa kata atau imbuhanyang salah. Saya cuba mengekalkan keaslian tulisan opah saya dengan sehabismungkin supaya pembaca membaca dan menghayati dari sudut kerinduan seorangopah.

 

Next: Intro

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

Karya lain oleh Farid Yang