Home Novel Kisah Hidup ASSALAMUALAIKUM NABILA
ILHAM


          Novel ini adalah karya saya yang pertama untuk menonjolkan lagi bakat saya dalam mengarang sebuah novel. Saya sangat berterima kasih kerana diberi peluang untuk membuat satu karya dan dapat berkongsi cerita di laman sosial iaitu website ‘ilham karangkraf’.

          Kisah ini hanya terdapat dari pengalaman yang pernah saya alami dan memberikan satu pengajaran buat kita semua. Harapan saya untuk karya yang saya karang ini iaitu novel ‘Assalamualaikum Nabila’, dapat memberi ilham kepada anda. Saya juga berharap agar pembaca-pembaca di luar sana ‘enjoy’ untuk membaca novel ini dan novel-novel saya yang seterusnya. Saya memohon maaf jika ada kekurangan atau kekasaran bahasa yang terdapat dalam karya ini.

 

Terima kasih.

S.T.P.M (My Slogan)

~ supportive ~ tolerance ~ positive ~ motivate ~

 

IG           :@nf.abil

FB           :Abil Rosdi

TW         :@NFaranabilaR

Previous: Bab 37

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.