Daftar   |      Log Masuk   |   Terlupa password
× NOTIS! Portal Ilham akan diselenggara bermula 18/09/2017 hingga 19/09/2017.
10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU KE JUALAN GUDANG AWAL TAHUN 2018. NO 9 TU MESTI ANDA TAK PERNAH TERFIKIR
Bagi peminat-peminat buku dan novel, pastinya acara seperti ini paling anda nanti-nantikan. Selain dapat memiliki buku/novel kegemaran anda dengan harga gudang (harga modal), anda juga mungkin antara yang bertuah dapat melihat sendiri bagaimana proses penerbitan novel dilakukan.

Portal Ilham menyokong usaha pihak Grup Buku Karangkraf yang sentiasa mengangkat karya penulis-penulis walaupun baru berkecimpung dalam bidang ini.

Banyak karya dari Portal Ilham telah diterbitkan oleh pihak Alaf 21 dan Buku Prima. Ada juga di antara karya ini telah dijadikan adaptasi untuk drama bersiri.

Minggu ini, Kumpulan Media Karangkraf akan mengadakan Jualan Gudang Awal Tahun 2018. Pastinya anda nak tahu kenapa acara ini sering diadakan kan?

Baca 10 sebab yang pasti akan buat anda semakin teruja untuk hadir ke sini. 

1. Sinomin dengan perkataan gudang, pastinya anda membayangkan keadaan panas dan peluh akan menitik-nitik. Jangan risau, kerana di JUALAN GUDANG AWAL TAHUN 2018, lokasi tempat diadakan sangat strategik, berhawa dingin dan sangat selesa untuk anda sekeluarga mencari bahan bacaan.

Parking pun FREE dan perkhidmatan buggy disediakan. Tak perlu risau kena angkat barang berat-berat ke kereta.

2. Mana nak dapat buku/novel yang dijual dengan harga serendah RM1. Kalau di kedai buku, paling tinggi diskaun yang diberikan adalah 20%. Beli buku RM1 x 12 = baru RM 12. Sebulan baca 1 buku. Cukup bahan bacaan untuk setahun.

3. PAKEJ TAK MASUK AKAL. Mana taknya, ada pakej yang ditawarkan RM 30 = 5 buku. Pakej di rak sebelah pula, RM 30 = 6 buku.

Memang tak berkelip mata tengok pakej-pakej yang ditawarkan. Jadi, buatlah pembelian dengan bijak. Kalau ada rezeki lebih, sambar semua lagi bagus.



4. BERTEMU PENULIS. Selama ini, kita hanya baca karya-karya mereka. Mesti anda selalu tertanya-tanya, macam mana la penulis ni dapat idea menulis karya sebegini. Kreatif dan Wow!!!

Di JUALAN GUDANG AWAL TAHUN 2018, anda boleh tanya sendiri dengan penulis-penulis ini. Nak berguru pun boleh. Mana tahu anda pula akan jadi penulis selepas ini.

Di sini macam-macam hadiah akan diberikan buat pengunjung dari team editorial mahupun penulis sebagai menghargai sokongan anda.



5. Diskaun bagi buku TERBAHARU mencecah sehingga 30%. BIAR BETUL!!! Buku/novel itu panas lagi dari kilang. Ada beberapa buku yang masih belum jejak di kedai buku tapi sudahpun di jual di sini. Senang kata, baru beberapa jam sahaja dilahirkan. Anda memang bertuah jika dapat memiliki buku/novel ini. Orang lain mungkin kena tunggu 1 -2 bulan lagi untuk dapatkannya di kedai buku.

6. Buku / Novel adalah hadiah terbaik untuk orang tersayang berbanding hadiah lain.

Buku, walaupun nilainya tidak seberapa, tapi isi kandungannya mampu membawa kita melihat dunia keseluruhannya. Ia mampu memberi motivasi pada si pembaca malah mampu membuatkan pembaca berfikir secara intelektual.


"Membaca itu ibarat menambang. Semakin dalam, semakin banyak hal berharga yang didapati." - Jeni Karay


"Baca Buku,
Buka Dunia"



7. Pada masa inilah dropship/agent buku mengambil peluang untuk mengaut keuntungan berganda kerana buku yang dijual sangat-sangat murah. Boleh jual balik dengan harga asal.
 
8. Bagi yang berada di luar Lembah Klang, kali ini anda tidak perlu makan hati lagi bila melihat pengunjung-pengunjung JUALAN GUDANG upload gambar-gambar hasil borongan mereka. Sebab anda juga boleh memborong buku/novel di JUALAN GUDANG ONLINE AWAL TAHUN 2018 di mall.karangkraf.com

JAMINAN KAMI!

# Jaminan pesanan sampai ke rumah
# Pemulangan semula barang yg rosak
# Perkhidmatan “courier” yg dipercayai
# Pembelian 24 jam tanpa henti bermula 23 FEB - 4 MAC 2018


9. Wakaf Quran terbitan Karya Bestari dengan nilai serendah RM 10

Hikmah Berwakaf
* Menzahirkan pengabdian diri kepada Allah S.W.T
** Sebagai langkah mendekatkan diri dengan Allah S.W.T
*** Mendapat kebajikan yang berkekalan walaupun pewakaf telah meninggal dunia.




10. HAPPY HOUR. Dah nama pun happy, so mesti la harga kasi betul-betul happy. Senyum sampai ke telinga la sampai berhari-hari.

Amacam? Mesti dah tak sabar nak memborong sakan di #jualangudangawaltahun2018

HADIR BERAMAI-RAMAI KE JUALAN GUDANG AWAL TAHUN 2018 YANG AKAN BERLANGSUNG PADA :


Tarikh : 23 Februari - 4 Mac 2018
Masa : 9 Pagi hingga 7 Malam
Tempat : Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam


*Tawaran yang dinyatakan adalah terhad dan bergantung pada promosi yang diadakan.




Penulis
Pilihan

  • Penulis karya:
    Antara Itu Dan Ini
    Glancing Back
    Rhythm Of The Heart
  • Nazaidatul Shima
    Penulis karya:
    Andai Ini Terakhir Darimu
    Bertemunya Cinta
    Masih Adakah Cinta?
  • Airmel
    Penulis karya:
    Puteri Asha
    Puteri Asha
    Puteri Asha
  • Ziffizfizie
    Penulis karya:
    magnet cinta
    Cinta 3i ( islam, iman , ihsan )
  • Miya
    Penulis karya:
    Aku cinta kamu,suamiku-5
    Kasihmu akan ku miliki-10
    Aku cinta kamu,suamiku-4
Bab 11
Aimi Sofia
Bab 23
KaryaToku
Bab 4
Azlin Liana
Hasif Rayyan
Bab 5
Bey AdAv
Fahmi Razi
T:#8
Ruby Annas