PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2017 (PBAKL2017)

Buat peminat-peminat buku, pastinya PBAKL 2017 adalah acara tahunan yang paling anda nantikan setiap tahun. Acara yang memberikan anda ganjaran hebat untuk memiliki naskhah-naskhah terbaik dari penulis tempatan dan antarabangsa dengan diskaun harga yang menarik.

Tahun ini, PBAKL 2017 kembali semula berpesta di PWTC yang sudah sinomin dengan peminat buku tanah air. Pastinya tahun ini, semua pempamer akan melepaskan kerinduan setelah hampir 2 tahun tidak berhimpun di tempat keramat ini.

Acara gemilang ini akan bermula pada 28 April dan berakhir pada 7 Mei 2017. Banyak acara yang diaturkan sepanjang ianya berlangsung dan yang paling dinantikan adalah Baca World 2017 dan Perhimpunan 1000 penulis.

Portal Ilham turut tidak ketinggalan untuk menyertai acara Baca World 2017 yang akan berlangsung pada 5 - 7 Mei 2017 di Level 5, PWTC yang memberi penekanan terhadap aspek digital selaras dengan konsep Portal Ilham yang memberikan pembacaan secara digital kepada pembaca.

Selain daripada itu, Portal Ilham juga menyasarkan kehadiran penulis-penulis dalam Himpunan 1000 Penulis yang turut disertai penulis dari Brunei, Indonesia dan Singapura untuk turut menyertai Portal Ilham.

Jangan lupa untuk kunjungi reruai Portal Ilham di Baca World 2017.

sipencintapena
F.Ain.K
Ai Alani
Bab 13
abbie castelli
Amora Alasie
Bab 12
painarena